Šokirala obožavatelje

Franka šokirala fotografijom u vjenčanici: "Predugo je prošlo"

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić šokirala je obožavatelje fotografijom u vjenčanici.

Franka Batelić mnoge je šokirala svojom posljednjom objavom na Instagramu. Naime, pjevačica je objavila fotografiju u raskošnoj vjenčanici

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Obožavatelji su ostali u šoku budući da su pomislili da će Franka napokon uploviti u bračnu luku sa svojim dečkom, nogometašem Vedranom Ćorlukom. No, lijepa Franka je vjenčanicu ipak odjenula samo za snimanje spota svoje nove pjesme "S tobom".

"Predugo je prošlo. Sve se promijenilo, ali i u tom metežu životnih promjena i izazova jedna stvar je moja konstanta. Ta ljubav ne blijedi s vremenom", najavila je Franka nedavno novu pjesmu. Podsjetimo, Franka i Vedran u vezi su već pet godina, a par se upoznao na Zrću.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene