Nema mira!

Franka Batelić završila na podu glazbenog studija, urnebesan komentar nasmijao sve

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Franka Batelić (FOTO: PR) Franka Batelić (Screenshot: Instagram) - 3 Franka Batelić (Foto: Instagram) Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić marljivo radi na snimanju novog albuma, što iziskuje puno truda i zahtjeva naporan tempo.

Popularna pjevačica i novopečena supruga nogometaša Vedrana Ćorluke, Franka Batelić ovih dana naporno radi na snimanju novog albuma, a čini se kako joj je radni tempo poprilično naporan i ubrzan.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Požalila se i sama pjevačica svojim obožavateljima na Instagramu, podijelivši fotografiju iz studija na kojoj leži na podu, sa slušalicama na ušima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Kad si mrtav umoran, al moraš završit album", napisala je Franka uz fotografiju.

Vjerujemo kako će se trud i naporan rad isplatiti, te da će publika obožavati novi Frankin album, baš kao i posljednjih nekoliko singlova koje je objavila.

"Jedva čekam da izađe tvoja nova pjesma", "Pogledaj ti tu volju", "Mojoj sreći nema kraja", "Sve se može kad se hoće", samo su neki od komentara obožavatelja, a jedan je bio originalan pa je Vedranu Ćorluki u njegovom stilu poručio "Nije se Franka zdrobila, na kavi je".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene