Franka Batelić marljivo radi na snimanju novog albuma, što iziskuje puno truda i zahtjeva naporan tempo.

Galerija


Popularna pjevačica i novopečena supruga nogometaša Vedrana Ćorluke, Franka Batelić ovih dana naporno radi na snimanju novog albuma, a čini se kako joj je radni tempo poprilično naporan i ubrzan.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Još jedno prelijepo izdanje pjevačice: Itekako je vidljivo da je iza Franke Batelić uspješno životno razdoblje Nives Celzijus (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Po čemu će domaće zvijezde pamtiti prošlu godinu? Nekima je bila odlična, a nekima malo manje

Požalila se i sama pjevačica svojim obožavateljima na Instagramu, podijelivši fotografiju iz studija na kojoj leži na podu, sa slušalicama na ušima.

"Kad si mrtav umoran, al moraš završit album", napisala je Franka uz fotografiju.

Vjerujemo kako će se trud i naporan rad isplatiti, te da će publika obožavati novi Frankin album, baš kao i posljednjih nekoliko singlova koje je objavila.

"Jedva čekam da izađe tvoja nova pjesma", "Pogledaj ti tu volju", "Mojoj sreći nema kraja", "Sve se može kad se hoće", samo su neki od komentara obožavatelja, a jedan je bio originalan pa je Vedranu Ćorluki u njegovom stilu poručio "Nije se Franka zdrobila, na kavi je".