Ljubav je to

Franka se prisjetila kako je izgledala u 6. mjesecu trudnoće i sve dirnula emotivnom objavom: "Naježila sam se"

Franka Batelić Franka Batelić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je sinu Viktoru posvetila nježnu objavu na Instagramu i objavila fotografiju koja je nastala kada je bila u šestom mjesecu trudnoće.

Pjevačica Franka Batelić u majčinstvu uživa od prvog dana otkako je rodila sina Viktora, štoviše uživala je Franka još i u trudnoći koje se prisjetila na svom profilu na Instagramu i sa svojim pratiteljima objavila emotivan status posvećen sinu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

"Prije samo godinu dana, kada sam mislila da imam veliki trbuh (6 mjeseci trudna). Kada sam mislila da znam što me čeka. I onda stigne Viktor i preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem zajedno s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše. Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj. Maleni, znatiželjni dječače, biti ću tvoj štit, kad ga trebaš. Tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim. A sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan. Ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek", napisala je Franka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Preslatko", "Baš si me razveselila ovim opisom, naježila sam se", "Ovako nešto slično šaptala je meni moja majka dok bih mirno spavala u njezinom krilu", "Majka. Žena. Kraljica. Viktor je ponosan što ima tebe kao svoju majku koja će ga ljubiti, paziti, odgajati, naučiti i onda ga podržavati kojim god on putem krene", "Kako slatko od tebe", "Majčina ljubav je najveća", "Nešto divno", zaključili su njezini obožavatelji koje je objava dotakla.

Franka i njezin suprug Vedran Ćorluka roditelji su postali u veljači ove godine, a sretnu vijest bili su objavili putem društvenih mreža, a nedavno su proslavili i drugu godišnjicu braka. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene