bolno prisjećanje

Franka Batelić obilježila tužan dan emotivnom objavom: "Već peti 1. svibanj bez tebe. Volim te"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić se prisjećala svog pokojnog oca Damira dok je većina građana obilježavala Praznik rada.

Pjevačica Franka Batelić (27) dirnula je pratitelje na Instagramu prisjetivši se važne obljetnice. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Već peti 1.5. bez tebe...Sretan rođendan najboljem tati. Volim te", napisala je Franka u petak. Pjevačica je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i brat Nikola s njihovim pokojnim ocem Damirom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Već peti 1.5. bez tebe... ❤️ Sretan rodjendan najboljem tati. #volimte

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Obožavatelji su uputili komentare podrške pjevačici. "Čovjek koji će te uvijek voljeti kao i ti njega ma gdje god bio to je tata", istaknuo je jedan pratitelj. 

Franka je i za treću godišnjicu podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu. "Tata negdje u Parizu prije nego što sam se ja rodila. Ne mogu vjerovati da su već prošle tri godine otkad sam posljednji put čula tvoj smijeh. Volim te i mislim na tebe svaki dan, uvijek. Znam da će ovo zvučati poput klišeja, ali svaki dan recite svojoj mami, tati, sestri, bratu, baki, djedu, prijateljima ili bilo kome tko vam znači da ih volite. Radite to svaki dan, bez oklijevanja i bez iznimke", napisala je tada pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a heartthrob. Dad somewhere in Paris right before I was born. 😌❤️ Can’t believe it’s been 3 years already since I last heard your laugh. Loving you and thinking of you every day, always. Everybody, I know this might sound cliché but go get your mum, dad, sister, brother, grandparents, friends or anyone that matters to you and tell them right now much you love them and do it every day, with no exception, no hesitation. ❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Batelić se prisjetila svog oca i prije nastupa na Eurosongu u Portugalu. Tada je ispričala kako je najdraža eurovizijska pjesma L'essenziale Marca Mengonija otkrivši da ju za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene