''Došuljao se i 30.!''

Franka Batelić objavila fotografije s proslave 30. rođendana: ''Ništa spektakularno ni glamurozno''

Franka Batelić 30. rođendan Franka Batelić 30. rođendan Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić 30. rođendan - 1 Franka Batelić 30. rođendan - 2 Franka Batelić 30. rođendan - 4 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 6 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 4 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 +18 Franka Batelić - 2 Galerija

Franka Batelić proslavila je 30. rođendan uz svoje najbliže, a na poklon je dobila i velike balone u obliku rođendanskog broja.

Franka Batelić slavi 30. rođendan, a na Instagramu je podijelila fotografije s male proslave na koju je pozvala svoje najbliže osobe.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

''Došuljao se i trideseti. Ništa spektakularno i glamurozno, večera uz more uz najdraže osobice - sve što mi je trebalo. Hvala svima na lijepim željama!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

''Dvadesete su bile svakakve. I šarene, i sive, nekad i crne, ali pune trenutaka koji mijenjanju i oblikuju život. Idemo dalje… Netko mi je šapnuo da je u tridesetima još i bolje'', napisala je Franka u opisu fotografija.

Pjevačica je za večeru odjenula zelenu haljinu na vezanje, a kombinaciju je podigla velikim bijelim naušnicama zanimljivog oblika.

Objavila je nekoliko fotografija, među kojima i onu s Vedranom Ćorlukom, a par je skupa pozirao s brojevima 3 i 0.

Nogometaš je svojoj supruzi također čestitao rođendan te joj zaželio dobrodošlicu u klub tridesetih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka je trideseti rođendan dočekala s bebom u trbuhu, a novi član obitelji trebao bi stići najesen.

Pjevačica je nedavno objavila ovu sretnu vijest, a svi s nestrpljenjem očekuju saznati hoće li Viktor dobiti brata ili sestricu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +6 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez +15 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Opasni dekolte J.Lo pao je u zaborav kada je okrenula leđa i pokazala proreze koji otkrivaju njezin najslavniji adut!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene