Franka Batelić u ponedjeljak je održala promociju albuma ''S tobom'', na kojoj su se našli brojni njezini prijatelji, suradnici te suprug Vedran Ćorluka.

Galerija


Kako je i najavila, Franka Batelić u ponedjeljak je napokon održala promociju svog toliko dugo očekivanoga prvog albuma.

Vezani članci Vedran Ćorluka i Franka Batelić Čarli proslavio rođenje sina u najdražem mu zagrebačkom kvartu, fotke objavio na Instagramu Vedran Ćorluka i Franka Batelić Stigao je Viktor: Ćorluka i Franka postali roditelji, nogometaš objavio fotografiju iz rodilišta

Podršku su joj došli pružiti njezini kolege, prijatelji i suradnici među kojima su bili Damir Kedžo, Ivan zak, Giuliano, Željko Bebek, Indira Vladić, Neda Parmać te brojni drugi.

Naravno, ovaj veliki trenutak nipošto nije htio propustiti ni Frankin suprug Vedran Ćorluka, koji je nekoliko puta na društvenim mrežama istaknuo koliko je ponosan na nju te njezin trud i rad.

Franka je za ovu prigodu odjenula odijelo boje fuksije ispod kojeg je nosila crni, čipkasti top.

Album na kojem je dugo i predano radila Franka je opisala ovako:

''Ovo sam ja. Bez maski, bez kompromisa. Ovaj album su svi moji usponi i padovi. Od glazbenih početaka do danas. Hvala svima koji su na bilo koji način bili dio ovog mog glazbenog puta. Mama, Tata, Nikola, Vedran, Siniša, Jasenka, Branimire, Sandra, Igore, Kika, Martin, Zvone i svi koje sam zaboravila spomenuti VOLIM VAAAAS, uspjeli smo.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

I hvala ama baš svakome od vas koji ste mi riječima podrške, porukama, savjetom, slušanjem moje glazbe dali vjetar u leđa i gurali me dalje. Ovo je za vas!", poručila je na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️💥ALBUM JE VANI💥⭐️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ovo sam ja. Bez maski, bez kompromisa. Ovaj album su svi moji usponi i padovi. Od glazbenih početaka do danas. Hvala svima koji su na bilo koji način bili dio ovog mog glazbenog puta. Mama, Tata❤️, Nikola, Vedran, Siniša, Jasenka, Branimire, Sandra, Igore, Kika, Martin, Zvone i svi koje sam zaboravila spomenuti VOLIM VAAAAS, uspjeli smo. 🎧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I hvala ama baš svakome od vas koji ste mi riječima podrške, porukama, savjetom, slušanjem moje glazbe dali vjetar u leđa i gurali me dalje. Ovo je za VAS! ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ako vam je hladno i želite naručite CD na webshopu i doći će na vaša vrata!😉 A od sutra i na svim online platformama [Deezer,Spotify,Itunes]... ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #franka #stobom #newalbum #outnow🔥 #newmusicfriday

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on