vrijeme krize

Franka Batelić objavila preslatku fotografiju sa sinom i poručila: "Čuvajmo jedni druge"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čuvajmo jedni druge. U ovom razdoblju jedini “zakoni” koji vrijede jesu odgovornost, solidarnost, jedinstvo, poniznost. Pa, poštujmo ih, poručila je Franka na svom Instagramu.

Franka Batelić objavila je novu fotografiju sa sinčićem Viktorom, uz koju je objavila koji zakoni za nju vrijede u vremenima krize koronavirusa.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Čuvajmo jedni druge. U ovom razdoblju jedini “zakoni” koji vrijede jesu odgovornost, solidarnost, jedinstvo, poniznost. Pa, poštujmo ih", poručila je 27-godišnja pjevačica. Brojni fanovi su joj poručili kako su ona i sinčić preslatki.

Na Instastoryju je otkrila i kako se njihov pas Oskar nosi sa situacijom.

"Oskar je dočekao i ovo", objavila je pjevačica uz crtež koji prikazuje psa koji svom vlasniku objašnjava da mora nositi ovratnik i prestati si dirati lice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čuvajmo jedni druge. U ovom razdoblju jedini “zakoni” koji vrijede jesu odgovornost, solidarnost, jedinstvo, poniznost. Pa, poštujmo ih. ❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Obzirom na majčinske obaveze i uživanju u trenucima sa sinom Viktorom, kojeg su ona i suprug Vedran Ćorluka dobili početkom godine, Franka neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, no najavila je skori povratak u studio i snimanje novih pjesama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Celebrity Tragična vijest: Poginuo Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma

Zvijezda serije Drugo ime ljubavi Elizabeta Brodić otkrila intimnu tajnu! I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene