Franka Batelić pokazala je trudnički trbuh i ponosno otkrila dodatni razlog za slavlje.

Galerija


Vijest da pjevačica Franka Batelić i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka čekaju prvo dijete, razveselila je i raznježila njihove mnogobrojne obožavatelje koji prate trudnoću i sve što se u njihovim životima događa.

Vezani članci Franka Batelić Fotke iz 2007. godine pokazuju koliko se Franka Batelić promijenila, jedan detalj na njoj skroz je drugačiji Vedran Ćorluka i Franka Batelić Odbrojavanje započelo: Franka i Vedran nestrpljivo iščekuju dolazak malene prinove

Čini se da Franka doista uživa u trudnoći, zrači posebnom energijom i ne trudi se sakriti trudnički trbuh, dapače već ga ponosno pokazuje. Uz to je ovih dana i sretna zbog uspjeha koji je postigla svojom najnovijom pjesmom "Sve dok sanjaš", koja je dospjela na prva mjesta domaćih top-ljestvica.

"Nas tri slavimo što je 'Sve dok sanjaš' najslušanija pjesma u eteru, slavimo ponedjeljak, jesen, šetnju i ljepotu života uopće", napisala je lijepa pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira sa psom Oskarom.

Koliko se u ovakvom izdanju sviđa svojim fanovima, jasno su joj dali do znanja u komentarima.

"Preslatki ste", "Slatkišiii", "Samo uživajte", "Ljepotani", neki su od njih uz gotovo 20 tisuća lajkova koje je dobila.

Šuput objavila vruće fotke s medenog mjeseca, a pokazala je i kako izgleda nakon 50 sati bez sna