Oduševila sve redom

Franki Batelić približava se termin poroda, a sada je nakon dugo vremena pokazala trudnički trbuh!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić Vedran Ćorluka, Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Galerija

Franka Batelić nakon dugo vremena je na Instagramu pokazala trudnički trbuh i fotografijom oduševila obožavatelje, a reagirale su i neke poznate Hrvatice.

Pjevačica Franka Batelić oduševila je pratitelje na Instagramu novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Nakon dugo vremena pokazala je poveći trudnički trbuh, a uz fotku se ispričala jer objavljuje rijetko.

"Pozdravi i zagrljaji svima! Znam da nisam redovita u objavama i nastojat ću to malo popraviti... Snimili smo divnu novu stvar, spremamo spot i stvarno jedva čekam da čujete. Nadam se da ste zakoračili u rujan puni entuzijazma, napunjenih baterija i s novim ciljevima i planovima za jesen! Slušamo se i gledamo jako brzo", napisala je, a među prvima su na fotku reagirale neke poznate Hrvatice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Predivna", napisala joj je Izabel Kovačić, "Ljepoto", poručila joj je Ella Dvornik, a Jelena Rozga zalijepila joj je srce. "Koliko si divna", "Preslatka si", "Najljepša trudnica", još su neki od komplimenata kojima su je obasuli obožavatelji.

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sinčića Viktora, a drugo dijete dobit će najesen.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati, na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina Vučković - 3 +25 Severina Vučković - 1 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +24 Matija Cvek i Jelena Rozga Celebrity Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene