Franka Batelić čeka sinčića sa suprugom Vedranom Ćorlukom, a trudnoću podnosi i više nego odlično.

Galerija


Franka Batelić trenutno iščekuje svoje prvo dijete sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Vezani članci Franka Batelić Franka pokazala noge u vrućim hlačicama no obožavatelje je više oduševilo ono što je fotkama najavila Franka Batelić Franka razveselila pratitelje na Instagramu rijetkom fotkom svojeg i Ćorlukinog sinčića: "Viktorov prvi Božić"

Podsjetimo, Franka je sredinom kolovoza objavila sretnu vijest kako je u drugom stanju neodoljivim fotografijama na Instagramu.

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše. Ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek", napisala je.

"2020. godina bit će posebna. Naša malena obitelj postat će veća", napisao je tada i Vedran.

Franka nosi dječaka, a sada se pohvalila i povećim trudničkim trbuhom na Instagramu. "Tko se dobro najeo na Adventu, a tko je heavily pregnant? @daliborpetko mislim da nije teško pogoditi. Moj zadnji posjet studiju u jednom komadu... weeeee, leptirićiiiiii!", napisala je presretna pjevačica.

Franka je čitavo vrijeme obavljala brojne poslovne obaveze, pa se čini kako trudnoću odlično podnosi, a moramo priznati i kako je jedna od najljepših domaćih trudnica. 

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"