Baš preslatko

Podijelila važan trenutak: Ponosna mama Franka odvela sina na prvo kupanje, a lokaciju je pomno odabrala

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić podijelila je sa svojim obožavateljima trenutak s plaže i prvog kupanja sina Viktora u moru.

Franka Batelić ovih dana ima pune ruke posla oko snimanja novog spota i predstavljanja nove pjesme, no vremena za uživanje sa 6-mjesečnim sinom Viktorom uvijek se nađe.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

I dok tata Vedran Ćorluka radi u Rusiji i čekaju ga da im se pridruži, Franka i maleni Viktor uživaju u ljetnim radostima na plaži, pogotovo u trenucima kao što je prvo kupanje u moru. Ponosno mama Franka podijelila je to sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu i otkrila detalje.

"Prvi kupanac na istom mjestu gdje sam se i ja prvi put kupala", napisala je Franka uz slatku fotografiju s plaže u rodnoj joj Istri.

Franka i Viktor tamo borave već neko vrijeme, a nedavno je pokazala kako zajedno navijaju za Vedrana koji ne krije koliko mu nedostaje obitelj, dok boravi u Moskvi gdje igra za klub Lokomotiv, kamo se vratio nakon što je karantenu s njima proveo u Hrvatskoj.

Franka je nedavno objavila sretnu vijest da se vratila poslu šest mjeseci nakon poroda, a na posao je povela i Viktora koji joj je pravio društvo i na snimanju novog spota za pjesmu "Prvi osjećaj" koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene