Franka Batelić podijelila je sa svojim obožavateljima trenutak s plaže i prvog kupanja sina Viktora u moru.

Galerija


Franka Batelić ovih dana ima pune ruke posla oko snimanja novog spota i predstavljanja nove pjesme, no vremena za uživanje sa 6-mjesečnim sinom Viktorom uvijek se nađe.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki" Ella Dvornik, Marin Čilić, Jelena Perčin i Franka Batelić Brojnim zvijezdama 2020. ispunila se želja da postanu roditelji, pogledajte tko je sve slavio: "Suze su samo padale"

I dok tata Vedran Ćorluka radi u Rusiji i čekaju ga da im se pridruži, Franka i maleni Viktor uživaju u ljetnim radostima na plaži, pogotovo u trenucima kao što je prvo kupanje u moru. Ponosno mama Franka podijelila je to sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu i otkrila detalje.

"Prvi kupanac na istom mjestu gdje sam se i ja prvi put kupala", napisala je Franka uz slatku fotografiju s plaže u rodnoj joj Istri.

Franka i Viktor tamo borave već neko vrijeme, a nedavno je pokazala kako zajedno navijaju za Vedrana koji ne krije koliko mu nedostaje obitelj, dok boravi u Moskvi gdje igra za klub Lokomotiv, kamo se vratio nakon što je karantenu s njima proveo u Hrvatskoj.

Franka je nedavno objavila sretnu vijest da se vratila poslu šest mjeseci nakon poroda, a na posao je povela i Viktora koji joj je pravio društvo i na snimanju novog spota za pjesmu "Prvi osjećaj" koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

Skinula se u toples, tangice se jedva vide: Jedna je od najplaćenijih žena na svijetu, a pozirala je gotovo gola