Pred velikim izazovom

Franka u gostima kod Nives Ivanišević 'Crazy' zapjevala na hrvatskom, što kažete na ovu verziju?

Franka Batelić, Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Franka Batelić, Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 +0 Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 4 Galerija

Pjevačica se tijekom gostovanja kod Nives Ivanišević našla pred velikim izazovom

Početkom tjedna, točnije u utorak, Franka Batelić predstavila je pjesmu kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Lisabonu. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Brži ritam ''Crazy'' Franke Batelić dobila je i plesnu verziju, poslušajte miks pjesme s kojom će nas predstavljati na Eurosongu

Riječ je o pjesmi naziva 'Crazy' za koju je pjesmu napisala sama pjevačica, a za glazbu je zaslužan Branimir Mihaljević.

Komentari su različiti, kako to uvijek biva, ima i negativnih i pozitivnih, a neki njezini fanovi negoduju i jer je pjesma na engleskom. Nives Ivanišević tako je Franku tijekom gostovanja u njezinoj emisiji stavila pred veliki izazov - da dio pjesme izvede na hrvatskom jeziku.

A kako je to zvučalo, pogledajte u videu:

 

Crazy!!❤ @frankaofficial_ #narodni #eurosong2018 #radiolife

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene