Nezavidno 35. mjesto

Pad na kladionicama! Franka ne stoji baš dobro, ne daju joj skoro nikakve šanse za pobjedu

Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Šanse za pobjedu (Screenshot: Eurovision World) Guez, Franka Batelić (FOTO: Facebook/Pixell) Franka Batelić (FOTO: Instagram) +0 Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Franka Batelić ne stoji baš sjajno na kladionicama. Ništa bolje nije ni sa ostalim zemljama regije.

Franka Batelić i njezin tim našli su se na meti Rumunja Gueza, koji tvrdi da su plagirali njegovu pjesmu. Na kraju se ispostavilo da je producent Denis Mevlja pogreškom prodao pjesmu Rumunju. Ipak, cijela situacija odrazila se na Frankine šanse na kladionicama. Na straniciEurovision World Franki su šanse za pobjedu malo pale.

Pogledaj i ovo Franka Batelić ''I on bi u gaće!'' Pogledajte kako je sin Franke i Ćorluke reagirao na nastup Leta 3 na Eurosongu, pjevačica je objavila urnebesan video mališana!

U početku je bila smještena na 30. mjesto, a danas je pala na 35. mjesto - u konkurenciji su inače 43 zemlje. Ništa bolje ne stoje ni ostale zemlje iz regije pa su tako srpski predstavnici Sanja Ilić i Balkanika na 33. mjestu, Crnogorac Vanja Radovanović na 40. mjestu, a Slovenka Lea Sirk na 42. mjestu. Ipak, kladionice nisu mjerilo konačno rezultata, pa se treba potruditi i pričekati svibanj, kada nas očekuje natjecanje.

Šanse za pobjedu (Screenshot: Eurovision World) Šanse za pobjedu (Screenshot: Eurovision World)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene