Franka Batelić ističe da je za njezinu figuru zaslužan živahni sinčić Viktor.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) u posljednje vrijeme radi na novim pjesmama, a često objavljuje fotografije na kojima se vidi njezina savršena linija sedam mjeseci nakon poroda. 

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

Franka je otkrila što je potrebno da se tako brzo vrati vitku figuru. "Treba imati jako živahnu bebu! Ali stvarno!" istaknula je pjevačica za Jutarnji list

Pjevačica je nedavno objavila pjesmu "Prvi osjećaj", na koju je publika dobro reagirala, ali i njezin sinčić Viktor. "Možda zvuči nevjerojatno, ali od svih mojih pjesama Viktor se najviše otkači na 'Prvi osjećaj'! Ako je nemiran, u pomoć uvijek stiže video sa spotom...", rekla je Franka.

Inače, pjevačica je nedavno obilježila drugu godišnjicu braka sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom (34), ali nažalost samo na daljinu. "Ove godine nismo mogli biti zajedno na samu godišnjicu, ali nadoknadit ćemo to već", ispričala je Franka za Jutarnji list i najavila izlazak novog albuma. 

Prošetala se u vrućim hlačicama ne obazirući se na kritike o težini i braku sa serijskim preljubnikom