Svi se slažu u jednom!

Franka Batelić svojom jednostavnom fotkom potaknula lavinu reakcija: "Ja više nemam komentara... ''

Franka Batelić - Čorluka - 6 Franka Batelić - Čorluka - 6 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - Čorluka - 6 Galerija

Pjevačica Franka Batelić je oduševila pratitelje na Instagramu svojom crno-bijelom fotografijom na kojoj se smije.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Franka Batelić svakom svojom objavom na društvenim mrežama potakne lavinu reakcija njezine vojske obožavatelja, a posljednja fotografija koju je objavila na društvenoj mreži izazvala je posebno oduševljenje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Iako se radi o najobičnijoj crno-bijeloj fotki pjevačice, u svega nekoliko sati fanovi seu je obasuli komplimentima i tisućama lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Ja više nemam komentara... Franka, pa predivna si", "Wow,ženo prekrasna si", "Taj osmijeh", "Savršena", pisali su joj ispod fotke na kojoj pozira nasmijana i okrenuta bočno u elegantnoj slip haljini s naramenicama.

"Život mi se smije jer misli da sve imam pod kontrolom" napisala je u opisu referirajući se na 2020. godinu koja je za nju bila posebno turbulentna.

Franka je u siječnju ove godine rodila sina Viktora, koji je njoj i suprugu, nogometašu Vedranu Ćorluki prvo dijete. A nakon sjajnog početka godine, pred njezin kraj suočila se s teškim gubitkom. Naime, pjevačici je u studenom preminula baka od koje se oprostila i emotivnom objavom na svojem Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene