Pjevačica Franka Batelić je oduševila pratitelje na Instagramu svojom crno-bijelom fotografijom na kojoj se smije.

Galerija


Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Franka Batelić svakom svojom objavom na društvenim mrežama potakne lavinu reakcija njezine vojske obožavatelja, a posljednja fotografija koju je objavila na društvenoj mreži izazvala je posebno oduševljenje.

Vezani članci Franka Batelić Franka objavila dosad neviđene morske fotke i priznala što si najviše priželjkuje ovih dana Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

Iako se radi o najobičnijoj crno-bijeloj fotki pjevačice, u svega nekoliko sati fanovi seu je obasuli komplimentima i tisućama lajkova.

"Ja više nemam komentara... Franka, pa predivna si", "Wow,ženo prekrasna si", "Taj osmijeh", "Savršena", pisali su joj ispod fotke na kojoj pozira nasmijana i okrenuta bočno u elegantnoj slip haljini s naramenicama.

"Život mi se smije jer misli da sve imam pod kontrolom" napisala je u opisu referirajući se na 2020. godinu koja je za nju bila posebno turbulentna.

Franka je u siječnju ove godine rodila sina Viktora, koji je njoj i suprugu, nogometašu Vedranu Ćorluki prvo dijete. A nakon sjajnog početka godine, pred njezin kraj suočila se s teškim gubitkom. Naime, pjevačici je u studenom preminula baka od koje se oprostila i emotivnom objavom na svojem Instagramu.

Porniće više nikada nećete gledati istim očima: Šok, humor i suze koje razotkrivaju mračne tajne industrije za odrasle