dragocjeni trenuci

Franka objavila presladak video Ćorluke sa sinom Viktorom, evo kako najčešće provode slobodno vrijeme!

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +1 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić na Instagramu je pokazala kako ona i suprug Vedran Ćorluka provode slobodno vrijeme sa sinčićem Viktorom.

Pjevačica Franka Batelić, koju gledamo i kao članicu žirija showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", slobodno vrijeme provodi sa suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovim sinčićem Viktorom, a sada je pokazala i što najčešće rade.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

U pričama na Instagramu objavila je presladak video na kojem Ćorluka u dječjem parkiću ljulja sina na ljuljački, a u opis je napisala: "Proljeće je u parku".

Franka je nedavno u rubrici In Magazina "Sasvim opušteno" voditeljici Josipi Pavičić ispričala koliko njoj i Ćorluki znače dragocjeni trenuci sa sinom.

"Nekako se uvijek složimo da idemo negdje gdje će Viktoru bit lijepo, bilo to igraonica ili park. Zapravo drugdje ne idemo", priznala je, a otkrila je i kome Viktor više nalikuje.

"Na mene sliči, ali na tatu ima stopala, možda će biti dobar nogometaš. Šalim se, na tatu ima i upornost koja me nekad stvarno izludi, ali to je dobro. Ima stav, to je bitno. Karakter još ne znamo na koga je, svoj je skroz po tom pitanju", ispričala je ponosna mama Franka.

Podsjetimo, Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u Istri, nakon šest godina veze, a sina Viktora dobili su u siječnju 2020. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene