ponovno blista!

Franka objavila što se događa iza kamera showa "Ples sa zvijezdama", evo s kime se posebno zbližila!

Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Galerija

Franka Batelić zablistala je u crvenoj haljini u novoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama", a otkrila je i što se događa iza kamera.

Show ''Ples sa zvijezdama'' opet se vratio na male ekrane nakon stanke prošloga tjedna, a ovoga puta na rasporedu je tema filmske večeri.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Lijepo od nje Emotivna Franka oglasila se o nimalo lakom danu koji se približava pa sve dirnula: "To je jedna posebna, neraskidiva veza"

U žiriju između ostalh sjedi pjevačica Franka Batelić, koja je u skladu s temom emisije odabrala i stajling. Zablistala je u crvenoj haljini spuštenih ramena i elegantnoj frizuri, a na svom Instgramu je objavila i nekoliko storyja iza kamera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Čini se kako se tijekom snimanja dosta zbližila s kolegicom Larisom Lipovac Navojec, a objavila je fotografiju na kojoj se grle.

Frankini pratitelji nisu mogli odoljeti njezinom izdanju te su je odmah zasuli komplimentima. "Divna". "Hollywood ti je malo bejbe", "Wow", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +10 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Što kažete na prozirnu haljinu i frizuru Maje Šuput? Sve je u skladu s temom showa, zanimljivo ju je vidjeti u ovom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene