Franka Batelić podijelila je staru fotografiju s jednog snimanja i poslala snažnu poruku, a onda je otkrila i da se nalazi na aerodromu.

Galerija


Franka Batelić (28) poželjela je svojim pratiteljima lijep vikend i podijelila seksi fotografiju, ali i otkrila gdje putuje. 

Vezani članci Franka Batelić Franka odala tko joj je bio prvo ljubavno razočaranje i kako je Ćorluka reagirao na njezinu promjenu: "Nije pokazao znakove ljubomore" Maja Šuput Šuput objavila fotku sa zgodnim Ćorlukom, pa se odmah ispričala Franki i sve joj lijepo objasnila

"Potrebna je praksa kako bi vam bilo ugodno u vlastitoj koži! Petak je, ljudi! Uživajte i volite se!", napisala je dobro raspoložena Franka koja se prisjetila jednog snimanja. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u donjem rublju i prozirnom ogrtaču, a otkrila je da bi htjela i dalje imati te obline koje je dobila nakon poroda. 

"Predivna", "Tvoj osmijeh", "Ti si svaki put sve ljepša", "Jednostavno si posebna. Ova objava mi je baš trebala", "Diva", komentirali su njezini pratitelji. Jedan se i našalio. 

"Siguran sam da je Vedran odmah nazvao nakon ove objave i rekao: 'Franka, nikako da ova sezona završi'", napisao je. 

No njezin muž Vedran Ćorluka (35) neće morati dugo čekati da ju vidi, a sigurno je i to razlog zašto je pjevačica odlično raspoložena. Naime, Franka je na Instagram storyjima otkrila da je na aerodromu i da putuje u Moskvu. Usto se dotaknula svoje glazbene karijere. 

"Napokon aerodrom. Moskva moja, evo me! Preslušavanje stvari koju smo sinoć završili. Uf. Koliko god vremena prošlo, ne mogu se naviknuti na tu situaciju s nošenjem zaštitnih maski", napisala je pjevačica uz svoje fotografije. 

Batelić i Ćorluka imaju brak na daljinu jer on igra za nogometni klub Lokomotiv, a sve je dodatno zakomplicira pandemija koronavirusa. Inače, par se vjenčao u srpnju 2018. nakon šest godina veze i u siječnju 2020. su dobili sina Viktora. 

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

Ona se usudi ono što se većina njezinih kolegica ne bi, haljina u kojoj je svaki korak rizičan dovoljno je dobar dokaz