sprema nešto novo

Franka Batelić oduševila fanove preslatkom fotkom sa sinčićem, jednim detaljem bacila sve u trans

Franka Batelić Franka Batelić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić nedavno je otkrila kako radi na novim pjesmama, a ne krije oduševljenje što se vratila na posao.

Lijepa domaća pjevačica Franka Batelić često na društvenim mrežama objavljuje detalje iz obiteljskog života, a obožavatelje je ovoga puta oduševila fotkom na kojoj u naručju drži svog sina Viktora.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

28-godišnja pjevačica nedavno se pohvalila kako je sinčića prvi put povela na snimanje, a najavila je i novi spot. Samo djelić atmosfere sa snimanja bio je dovoljan da baci fanove u trans, a redom su joj svi komentirali kako jedva čekaju poslušati njezinu novu pjesmu.

Franka je samo pet mjeseci nakon što je rodila sina, kojeg je dobila sa suprugom Vedranom Ćorlukom, prionula na posao, a ne krije koliko ju povratak snimanjima veseli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ON SET... Where there is smoke there is 🔥 #makingof #prviosjećaj #newsingle #soon⚡️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"I zbog korone i zbog bebača stvarno me dugo nije bilo u studiju, krenuli smo prije mjesec dana ponovno raditi na pjesmama, imamo dvije fenomenalne pjesme. Jedna od te dvije pjesme je totalni zaokret, tako da se moramo odvažiti na taj novi drugi korak. Vidjet ćemo, a jedna od njih je fenomenalna bombastična pjesma, to nam svima treba nakon korone", otkrila nam je bila Franka u intervjuu za IN magazin, a mi jedva čekamo čuti što nam je to novo spremila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Celebrity Naša glumica pokazala utrenirano tijelo, a komplimenti samo pljušte: "Svaka čast na upornosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene