Franka Batelić nedavno je otkrila kako radi na novim pjesmama, a ne krije oduševljenje što se vratila na posao.

Galerija


Lijepa domaća pjevačica Franka Batelić često na društvenim mrežama objavljuje detalje iz obiteljskog života, a obožavatelje je ovoga puta oduševila fotkom na kojoj u naručju drži svog sina Viktora.

Vezani članci Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste" Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka prati utakmicu u najboljem društvu, preslatkom fotografijom sinčića Viktora rastopio je sve

28-godišnja pjevačica nedavno se pohvalila kako je sinčića prvi put povela na snimanje, a najavila je i novi spot. Samo djelić atmosfere sa snimanja bio je dovoljan da baci fanove u trans, a redom su joj svi komentirali kako jedva čekaju poslušati njezinu novu pjesmu.

Franka je samo pet mjeseci nakon što je rodila sina, kojeg je dobila sa suprugom Vedranom Ćorlukom, prionula na posao, a ne krije koliko ju povratak snimanjima veseli.

"I zbog korone i zbog bebača stvarno me dugo nije bilo u studiju, krenuli smo prije mjesec dana ponovno raditi na pjesmama, imamo dvije fenomenalne pjesme. Jedna od te dvije pjesme je totalni zaokret, tako da se moramo odvažiti na taj novi drugi korak. Vidjet ćemo, a jedna od njih je fenomenalna bombastična pjesma, to nam svima treba nakon korone", otkrila nam je bila Franka u intervjuu za IN magazin, a mi jedva čekamo čuti što nam je to novo spremila.

Naša glumica pokazala utrenirano tijelo, a komplimenti samo pljušte: "Svaka čast na upornosti"