Franka Batelić objavila je novu fotografiju i pokazala sina Viktora.

Galerija


Franka Batelić neko vrijeme nije ništa objavljivala na društvenim mrežama pa su se njezini fanovi bili i zabrinuli s obzirom na to da su naviknuti na to da njihova omiljena pjevačica s njima dijele trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Vezani članci Franka Batelić Franku ovakvu dugo nismo vidjeli: Objavila fotku u skroz prozirnoj haljini pa upitala fanove za savjet Vedran Ćorluka, Franka Batelić Ćorluka pokazao kako se zabavlja sa sinom nakon što su neko vrijeme morali biti odvojeni

No sada mogu odahnuti jer se Franka nakon dužeg vremena ponovno oglasila na Instagramu, i to preslatkom objavom.

"Hej, hej, instagram družbo! Znam, nema me dovoljno u ovoj online dimenziji, ali kod mene je trenutno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je. Uskoro krećemo sa snimanjem nove muzikice i priznajem da jedva čekam opet ući u studio! Pusa od nas dvoje", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom Viktorom.

Naravno da joj to nitko od obožavatelja nije zamjerio, a u komentarima su joj napisali koliko ih se njezina najnovija objava dojmila.

"Preslatki, nama je bitno da je mali Viktor živ i zdrav, a za pauzu, ma neka traje i cijelu godinu", "Preslatki ste", "Ma joooj, divni", "Veliki pozdrav malome Viktoru", samo su neki od komentara, a nije izostao ni onaj njezine kolegice Jelene Rozge, glumice Semente Rajhard, dizajnerskog dvojca Envy Room, kao ni supruga Vedrana Ćorluke, koji su joj u komentarima ostavili emotikone srca.

Franka i Vedran postali su roditelji početkom ove godine, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama

Indira otkrila "krivca" zbog kojeg neće na Eurosong: "E sad ćeš završiti u svim novinama"