"Najljepše je"

Dugo je nije bilo: Franka preslatkom fotografijom sina Viktora raznježila obožavatelje na Instagramu

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić objavila je novu fotografiju i pokazala sina Viktora.

Franka Batelić neko vrijeme nije ništa objavljivala na društvenim mrežama pa su se njezini fanovi bili i zabrinuli s obzirom na to da su naviknuti na to da njihova omiljena pjevačica s njima dijele trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

No sada mogu odahnuti jer se Franka nakon dužeg vremena ponovno oglasila na Instagramu, i to preslatkom objavom.

"Hej, hej, instagram družbo! Znam, nema me dovoljno u ovoj online dimenziji, ali kod mene je trenutno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je. Uskoro krećemo sa snimanjem nove muzikice i priznajem da jedva čekam opet ući u studio! Pusa od nas dvoje", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom Viktorom.

Naravno da joj to nitko od obožavatelja nije zamjerio, a u komentarima su joj napisali koliko ih se njezina najnovija objava dojmila.

"Preslatki, nama je bitno da je mali Viktor živ i zdrav, a za pauzu, ma neka traje i cijelu godinu", "Preslatki ste", "Ma joooj, divni", "Veliki pozdrav malome Viktoru", samo su neki od komentara, a nije izostao ni onaj njezine kolegice Jelene Rozge, glumice Semente Rajhard, dizajnerskog dvojca Envy Room, kao ni supruga Vedrana Ćorluke, koji su joj u komentarima ostavili emotikone srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka i Vedran postali su roditelji početkom ove godine, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene