treća godina od nezaboravnog dana

Franka objavila neviđene fotografije vjenčanja sa Ćorlukom, jedna je posebno dirljiva: "Najljepša uspomena sad kad je više nema"

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić podijelila je fotografije vjenčanja s Vedranom Ćorukom na na njihovu treću godišnjicu braka.

Franka Batelić (29) obilježila je treću godišnjicu braka s Vedranom Ćorlukom (35) posebnom objavom na svom Instagram profilu. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja i većinu dosad javnost nije imala priliku vidjeti, a dirljiva je bila ona s njezinom pokojnom bakom na koju se i osvrnula. 

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako veeeeeć? Hvala na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle.. Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema.. da… Stvari se mijenjaju, ali mi i dalje ostajemo isti... Vekiiii sretna nam godišnjicaaaa!! Volimo te tatich!", napisala je Franka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Pjevačici su mnogi čestitali, a u komentarima su joj emotikone srca ostavile glumica Bojana Gregorić Vejzović i dekoraterka setova Anita Dujić. 

"Sretna vam godišnjica. Zaista ste predivni.", "Čestitam, Franka. Bili uvijek tako veseli i zaljubljeni", "Prekrasno", "Ajme, preslatki ste", nizale su se lijepe želje Frankinih pratitelja. 

Inače, pjevačica i bivši nogometaš su se vjenčali 2018. u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u općini Bale. Batelić je nosila raskošnu vjenčanicu Carolina Herrera, a Ćorluka je imao klasično tamnoplavo odijelo. 

Među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje su osvojili srebrnu medalju.

Batelić i Ćorluka su u siječnju prošle godine dobili prvo dijete, sina Viktora. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene