Baš lijepo!

Franka Batelić podijelila slatki obiteljski trenutak, pokazala kako uživa sa svojim dečkima tamo gdje joj je najljepše!

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić Franka Batelić Pariz - 2 Franka Batelić Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić objavila na Instagramu fotografiju s Vedranom Ćorlukom i sinom Viktorom dok su pozirali na plaži u Rapcu.

Otkako se Vedran Ćorluka vratio kući i radi kao pomoćnik Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, on i Franka Batelić imaju puno više vremena za zajedničke obiteljske trenutke i uživanje sa sinom Viktorom koje ona nerijetko dijeli na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Franka je tako sada pokazala kako se provode u njezinom rodnom Rapcu i svi zajedno uživaju pored mora.

"Jer jedino ovdje se zapravo - diše", napisala je Franka uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Tako je Franka, tu si ti prava ti", "Dišite", "Ne postoji mjesto kao dom", "Raj", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Franka je u posljednje vrijeme zauzeta snimanjem showa ''Ples sa zvijezdama'' u kojem sudjeluje kao članica žirija, a svaki slobodni trenutak koristi za svoje najmilije. Tako su ona i Vedran nedavno bili na romantičnom putovanju u Parizu čime su se pohvalili na društvenim mrežama. 

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić na Maldivima priče - 6 Nina Badrić na Maldivima priče - 11 +3 Nina Badrić na Maldivima priče - 9 Celebrity Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković i Ante Gotovac Simona Mijoković +3 Simona Mijoković - 2 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene