Vidite li i vi sličnost?

Franka osvanula samo u korzetu i halterima, odmah su počele usporedbe s najzgodnijim ženama na svijetu!

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 +0 Franka Batelić - 2 Galerija

Franka Batelić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u korzetu pa dobila tisuće lajkova i komentara.

Franka Batelić je očarala svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj je odjevena u oskudno izdanje, a u kojem su se u prvom planu našli njezin dekolte i vitka linija.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

29-godišnja pjevačica je sa svojih 167 tisuća pratitelja podijelila fotografiju na kojoj je odjevena u crni korzet s halterima i mrežaste čarape, a oko sebe je imala remen s držačem za pištolj.

"Drži se svog oružja", napisala je Franka uz objavu, a neki su se pitali i je li to najava za novu pjesmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Izvinite, jel ste vi J.Lo????", "Savršena top ljepotica", "Naša Lara Croft", "Kakva Lara Croft. Evo vatre", "Moćno", "Predivna si", "Jel to možda neka pjesma", "Prezgodna", "Franka, wow", "Uvijek blista" zaključili su njezini pratitelji u komentarima.

Franka je ovih dana razveselila brojne pratitelje fotografijom iz luksuzne vile u Zagrebuu kojoj živi sa svojom obitelji. Pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, no sve je raznježila fotka njezina sinčića Viktora, koji na slici pozira uz drvce te na sebi ima dres sa svojim imenom. 

Prvi zajednički dom supružnika inače se, prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njegova je vrijednost oko 15 milijuna kuna. Franka je već ranije pokazala i kupaonicu s bijelom ovalnom kadom i zidovima prekrivenim sivim pločicama, a za IN Magazin je otkrila i da je interijere uređivala zajedno s majstorima i Vedranovim ocem. U svoj dom Vedran i Franka uselili su se krajem prošle godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 +21 Mark Bagarić - 4 Celebrity Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene