Poslala važnu poruku

Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i to kako bi svim ženama poslala važnu i ohrabrujuću poruku.

Na Instagram profilu pjevačice Franke Batelić nemamo priliku često viđati razgolićene fotografije na kojima pozira s minimalnim broje odjevnih predmeta, pa je njezina najnovija objava sve iznenadila, u pozitivnom smislu naravno.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

28-godišnja Franka je sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i gaćicama, preko kojih je nabacila crnu košulju, a uz to je napisala poduži status posevećn svom tijelu nakon poroda.

"Nakon 9 mjeseci trudnoće shvatiš koliko je žensko tijelo nevjerojatno. Koliko pojma nisam imala što sve može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku, ili bi ju pak doživljavala na drugačiji način. Cure, žene - naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne", napisala je Franka i poslala tako važnu poruku svim ženama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

A koliko im se ona svidjela, žene su joj pokazale u komentarima.

"Želimo još ovakvih fotki", "Žensko tijelo je prekrasno i snažno! Nakon prvog i drugog poroda sam se osjećala (i još uvijek osjećam) najženstvenije", "Ja nemam više što reći osim da me svakim danom sve više oduševljaš te ohrabruješ. Predivna si", "I nakon svih tvojih predivnih slika, opet me uspiješ očarati, predivna si", "Super moćna ljepoticeee", "Sjajiš ženo", "Žena, majka, kraljica", samo je dio komentara koje su joj obožavateljice uputile.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene