Sa smiješkom na licu

Pjevačica o vezi s Ćorlukom: 'Moj ljubavni život je odlično!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Franka Batelić otkrila je čime se bavila ovo ljeto, što sprema za jesen, ali je komentirala i svoj ljubavni život s Vedranom Ćorlukom!

Pjevačica Franka Batelić, koja je u sretnoj vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, zablistala je u ponedjeljak navečer na jednom okupljanju u centru Zagreba.

Franka je pokazala i novu frizuru, svoju kosu obojala je sad u smeđu boju. 'Ne držim se toga da kosa uvijek mora biti jednaka i volim mijenjati boju kose. Ovo je moja prirodna boja kose, ali nikad ne znaš, možda budem i ljubičasta opet', rekla je Franka kroz smijeh.

>> Cura Tomislava Karamarka zablistala u plavoj kombinaciji!

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka - 2 ''šef naših života'' Veliko slavlje u Ćorlukinoj obitelji: "Čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!"

Lijepa mlada pjevačica otkrila je kako za jesen sprema i novi singl, ali to će biti više balada nego house pop na koji smo navikli od nje.

'Osim toga učim, učim, daju se ispiti na pravu. Time sam se bavila cijelo ljeto', otkrila je Franka. Kratko je komentirala i svoj ljubavni život: 'Super, super je moja ljubav, odlično!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene