Stižu pohvale, ali i kritike

Pjesma "Crazy" privukla je golemu pozornost, a mi imamo prvu reakciju Franke Batelić

Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 4 Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 4 Sre?ko Rundi? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 4 +0 Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 3 Galerija

Franka Batelić sinoć je nakon višetjednog iščekivanja objavila pjesmu s kojom će nas predstavljati na Eurosongu i izazvala goleme reakcije.

Pjesma "Crazy" s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na Eurosongu konačno je ugledala svjetlo dana. Hrvatske boje u Lisabonu će braniti pjesma čiji tekst potpisuje sama Franka, a glazbu Branimir Mihaljević.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Još malo! Prisjetili smo se prošlogodišnje predstavnice: Hoće li mladi Roko imati više sreće od Franke na Eurosongu?

Riječ je o pomalo netipičnoj pjesmi koja je već na prvu privukla golemu pozornost. A to dokazuju i brojni komentari koji su obožavatelji Franki upućivali putem društvenih mreža. Bilo je tu pohvala, sugestija, ali i kritika. No, one nisu pokolebale Franku koja je u konačnici oduševljena prvim reakcijama publike.

"Moram priznati imala sam tremu kada je pjesma izašla. "Crazy" mi puno znači i drago mi je kada ju netko osjeti baš onako kako sam i željela. Prezadovoljna sam dobrim komentarima, naravno i onim manje dobrim, jer svaki komentar donosi neku lekciju. Posebno su me se dojmile poruke mojih fanova, koji zaista vjeruju u to što pripremamo. A moj tim i ja trudit ćemo se predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način", rekla je Franka za SHOWBUZZ.hr.

Svoje mišljenje o pjesmi s kojom idemo na Eurosong izrazili su i čitatelji portala Dnevnik.hr. Do srijede u 8 sati u anketi je ukupno zabilježeno nešto više od 3000 glasova. Većina čitatelja, njih 1271,  smatra da je pjesma mogla biti puno bolja. 960 čitatelja misli da je "Crazy" pjesma koja bi nas mogla dovesti do pobjede na Eurosongu, dok njih 780 smatra da je pjesma čista glupost.

Pred talentiranom pjevačicom sada je veliki izazov koji će vrhunac doseći 8. svibanja kada će Franka svojom moćnom izvedbom pjesme "Crazy" pokušati izboriti finale 63. po redu Eurosonga.

Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 4 Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 4 Foto: Sre?ko Rundi?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene