Sve joj stoji!

Franka Batelić odvažila se na veliku promjenu: Ima novu frizuru, a svi se slažu da joj pristaje odlično!

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić +0 Franka Batelić - Čorluka - 9 Galerija

Franka Batelić se ošišala i novom frizurom oduševila brojne obožavatelje.

Početak proljeća idealno je vrijeme za odlazak frizeru, a tako razmišlja i pjevačica Franka Batelić (28) koja se odvažila na veliku promjenu izgleda.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Svoju dugačku kosu je skratila do ramena, a odlučila se i na šiške koje su sjajno uokvirile njeno lice.

"Slojevi, šiške. Nova Franka", piše u opisu fotke na kojoj je pjevačica pozira s novom frizurom koja je oduševila njene obožavatelje.

"Predivna", "Super frizura", "Ovoj ženi bi i fudbalerka stajala", samo je dio brojnih komplimenata koje je lijepa Franka dobila za svoj novi izgled, a i sama je ispod fotke ostavila komentar "Gospođa" sa smajlijem koji plače od smijeha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

Pjevačica se i početkom godine odlučila za promjenu izgleda kojom je također očarala obožavatelje, a tada kosu nije puno kratila već ju je samo dodatno posvijetlila pramenovima u pješčanim nijansama plave.

Franka je svoje vjerne obožavatelje ovog tjedna počastila i s čak dva nova spota koja je snimila u dvije različite zemlje, a u jednom se pojavljuje i naš poznati glumac Marko Braić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) +4 Michael Douglas (Foto: Screenshot) Nekad i sad Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene