Haljina skoro pa gotova!

Franka Batelić na Instagramu otkrila: ''Radim na posljednjim pripremama za Eurosong, ne mogu biti sretnija''

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Branimir Mihaljević, Franka Batelić, Siniša Bevanda (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) +0 Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

Franka Batelić 8. svibnja nastupit će na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga s pjesmom ''Crazy''

Još je malo ostalo do početka ovogodišnjeg Eurosonga u Lisabonu gdje će Hrvatsku predstavljati Franka Batelić s pjesmom ''Crazy''. A prije nego što se zaputi u Portugal na Instagramu je otkrila da radi na posljednjim detaljima haljine koju će odjenuti za ovu prigodu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

''Radim na posljednjim detaljima s dvojcem eNVy room. Ne mogu biti sretnija od ovoga kako je sve ispalo i jedva čekam da vidite što smo vam pripremili. Znatiželjna sam, možete li pogoditi kakvu ću haljinu nositi na nastupu? A vama dečki, hvala na kreativnosti, talentu, radu,trudu i zaraznoj pozitivi! Volim vaaaaaas!'', napisala je pjevačica na Instagramu pored ovog omiljenog domaćeg modnog dvojca. 

Franka će nastupiti već 8. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri i to 12. po redu. Raspored za finale, koje će biti 12. svibnja, bit će poznat dan ranije u ranim jutarnjim satima.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene