Prekrasne dame

Svaka ljepša od ljepše: Žene hrvatskih nogometaša pokorit će i Rusiju!

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić jedna je od najpoznatijih hrvatskih WAG-sica. No, svakako nije jedina...

Hrvatska je poznata kao zemlja lijepih žena, a to se svakako može zaključiti i po pogledu na naše WAG-sice. Žene naših reprezentativaca pod povećalom su javnosti, a sa slavom se sjajno nose. Najpoznatija među njima je pjevačica Franka Batelić, zaručnica Vedrana Ćorluke. No, nije jedna na prestižnoj listi lijepih hrvatskih žena i djevojaka nogometaša. Donosimo vam najljepše hrvatske WAG-sice.

Franka Batelić

Pogledaj i ovo Franka Batelić ma kako je bila slatka Možete li pogoditi koja je naša pjevačica i poduzetnica na fotografiji? O njezinim uspjesima i ljepoti danas se priča i izvan granica Hrvatske!

Zgodna Franka već je dugo u sretnoj vezi s Vedranom Ćorlukom, a nedavno je postalo poznato i da su zaručeni. Sigurni smo da će Batelić zablistati na njihovoj svadbi, kao što to uostalom radi gdje god se pojavi.

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Izabel Kovačić

Samozatajna supruga Matea Kovačića opčinila je svojedobno svojom ljepotom i Španjolce, koji su se raspisali o lijepoj Izabel. S Mateom je od djetinjstva pa ne čudi što su se, iako mladi, odlučili i na brak! Njih dvoje su nerazdvojni.

Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram)

Marija Pavičić

Zgodna Marija ne bavi se javnim poslom, no to ne znači da je manje zanimljiva ili atraktivna. Djevojka Marka Pjace ima 22 godine i apsoloventica je fizioterapije, a nogometaš je u njoj našao svoju srodnu dušu. Marija i Marko zaista su zgodan par.

 

they're so cute Marko with his girlfriend ___ #markopjaca #mp20 #mpfp #juventus #finoallafine #forzajuve

A post shared by ᴹᵃʳᵏᵒ ᴾʲᵃᶜᵃ (@markopjacaofficialfp) on

Raquel Mauri

Bajkovita ljubavna priča Ivana Rakitića i njegove supruge Raquel počela je u jednom kafiću u kojem je Mauri konobarila. Rakitić se zaljubio preko ušiju i odmah bio siguran da će ta ljepotica postati njegova supruga. Cilj je ostvario, osvojio Raquel te su u braku već pet godina. Roditelji su i dvije djevojčice.

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivana Vida

Supruga Domagoja Vide uskoro će s nogometašem proslaviti prvu godišnjicu braka. Prije svadbe dobili su dječaka te bili dugo u vezi. Zbog Vide je Ivana svojedobno zapostavila manekensku karijeru te je diplomirala, a potom odselila za svojim dečkom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene