Franka Batelić jedna je od najpoznatijih hrvatskih WAG-sica. No, svakako nije jedina...

Galerija


Hrvatska je poznata kao zemlja lijepih žena, a to se svakako može zaključiti i po pogledu na naše WAG-sice. Žene naših reprezentativaca pod povećalom su javnosti, a sa slavom se sjajno nose. Najpoznatija među njima je pjevačica Franka Batelić, zaručnica Vedrana Ćorluke. No, nije jedna na prestižnoj listi lijepih hrvatskih žena i djevojaka nogometaša. Donosimo vam najljepše hrvatske WAG-sice.

Franka Batelić

Vezani članci Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Otela je srce našem reprezentativcu, a kada ju vidite u ovom izdanju - i vama će Franka Batelić (Foto: Promo) Franka ispunila obećanje i poklonila svima posebnu božićnu bajku za kraj njoj posebne godine

Zgodna Franka već je dugo u sretnoj vezi s Vedranom Ćorlukom, a nedavno je postalo poznato i da su zaručeni. Sigurni smo da će Batelić zablistati na njihovoj svadbi, kao što to uostalom radi gdje god se pojavi.

Raquel Mauri (Foto: Instagram)
Franka Batelić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Izabel Kovačić

Samozatajna supruga Matea Kovačića opčinila je svojedobno svojom ljepotom i Španjolce, koji su se raspisali o lijepoj Izabel. S Mateom je od djetinjstva pa ne čudi što su se, iako mladi, odlučili i na brak! Njih dvoje su nerazdvojni.

Raquel Mauri (Foto: Instagram)
Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram)

Marija Pavičić

Zgodna Marija ne bavi se javnim poslom, no to ne znači da je manje zanimljiva ili atraktivna. Djevojka Marka Pjace ima 22 godine i apsoloventica je fizioterapije, a nogometaš je u njoj našao svoju srodnu dušu. Marija i Marko zaista su zgodan par.

Raquel Mauri

Bajkovita ljubavna priča Ivana Rakitića i njegove supruge Raquel počela je u jednom kafiću u kojem je Mauri konobarila. Rakitić se zaljubio preko ušiju i odmah bio siguran da će ta ljepotica postati njegova supruga. Cilj je ostvario, osvojio Raquel te su u braku već pet godina. Roditelji su i dvije djevojčice.

Raquel Mauri (Foto: Instagram)
Raquel Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivana Vida

Supruga Domagoja Vide uskoro će s nogometašem proslaviti prvu godišnjicu braka. Prije svadbe dobili su dječaka te bili dugo u vezi. Zbog Vide je Ivana svojedobno zapostavila manekensku karijeru te je diplomirala, a potom odselila za svojim dečkom.