Blista!

Nikad sretnija Franka Batelić otkrila tko joj je uljepšao snimanje novog spota: "Nema bolje!"

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Dnevnik.hr) +3 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić snima spot u Labinu, a društvo joj pravi suprug Vedran Ćorluka.

Domaća pjevačica i jedna od predstavnica Hrvatske na Eurosongu, popularna Franka Batelić ovih dana marljivo radi na snimanju glazbenog spota za novu pjesmu "Ljubav i ništa više" u Labinu, a na društvenim je mrežama otkrila tko joj pravi društvo na setu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Naime, Franka je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju sa snimanja na kojem ju je posjetio suprug i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, koji ju ne ispušta iz zagrljaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"I familija na setu, u Labinu! Nema bolje! Wooohooooo! Spotić gledamo i slušamo drugi tjedannnnnn", napisala je uzbuđena 27-godišnja pjevačica.

Osim fotografije s Vedranom u Instagram priči objavila je i onu s majkom 

 

Frankin novi spot svjetlo dana ugledati će u ponedjeljak 17. lipnja, a premijerno će biti prikazan točno u podne na Youtubeu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Popularna pjevačica nedavno je proslavila 27. rođendan, a fotografije s proslave podijelila je također na društvenim mrežama. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 1 Steven Tyler i Aimee Ann Preston (Foto: Profimedia) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 +5 Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 2 Celebrity Još od 2012. voli 40 godina mlađu djevojku: Glazbenik tvrdi da je ona ljubav njegova života!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene