Stjepan Hauser i Franka Batelić uhvaćeni su u poprilično nezgodnoj situaciji.


Stjepan Hauser Franka Batelić našli su se u neugodnoj situaciji o kojoj su iskreno progovorili u ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom'. Simpatičan duo tijekom gostovanja u emisiji našao se pred izazovom koji su za njih pripremili voditelji Dalibor Petko i Minea. Franka i Stjepan tako su morali odgovarati na pitanja voditelja s "jesam" ili "nisam".

Vezani članci Antonija Mišura Pogledajte vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici? Franka Batelić - Čorluka - 1 Franka Batelić je majka, supruga, ali i žestoka rokerica: Obožavatelje iznenadila novim izdanjem!

Pitanja su bila poprilično škakljiva pa su tako između ostalog morali otkriti jesu li ikada izašli iz kuće bez da su oprali zube, ali i jesu li ikada nešto ukrali iz trgovine. Dok je Franka na ovo pitanje odgovorila negativno, Stjepan se prisjetio mladenačkih grijeha. "Dok sam bio u osnovnoj školi išli smo u dućan i krali. To nam je bio glavni hobi", kazao je Hauser i priznao da je jednom u krađi bio i uhvaćen. "To je bila jedna traumatična situacija za mene, osjetljivog klinca. Od tog trenutka krađa mi više nije pala napamet", iskren je bio Stjepan.

Zanimljivi odgovori uslijedili su i nakon pitanja jesu li ikada uhvaćeni u javnosti da kopaju nos. Oboje su odgovorili potvrdno. "Nije se dogodilo samo jednom. Ne znam sad napamet, ali sigurna sam da se dogodilo", iskrena je bila Franka nakon čega je cijeli studio prasnuo u smijeh.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.