Vedran Ćorluka danas slavi 34. rođendan, a među brojnim čestitkama ističe se ona njegove supruge Franke Batelić.

Galerija


Naš bivši nogometni reprezentativac i igrač moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka danas slavi 34. rođendan, a sve najbolje putem društvenih mreža čestitala mu je i supruga Franka Batelić, koja je u početkom siječnja rodila njihovo prvo dijete, sina Viktora.

Vezani članci Lana Klingor Dirljiva čestitka naše pjevačice mužu: ''Nisu vremena za to, ali kad sve prođe, obećavam ti nešto...'' Franka Batelić Dugo je nije bilo: Franka preslatkom fotografijom sina Viktora raznježila obožavatelje na Instagramu

"Sretan rođendan mom čovjeku. Nek' ti sve bude lako i prekrasno baš kao na fotki. Voli te tvoj trio", poručila je Franka Vedranu, misleći na sebe, Viktora i njihova ljubimca Oskija, uz jednu ljetnu fotografiju iz arhive.

Osim Franke, Vedranu su rođendan čestitali brojni prijatelji i obožavatelji sa svih krajeva svijeta, čije čestitke dijeli na svom profilu na Instagramu.

Bez sumnje, nogometašu je ovo jedan od najsretnijih rođendana u životu, s obzirom na to da ga slavi s novim članom malene obitelji. Novopečeni roditelji ne kriju koliko su sretni otkad je Viktor stigao na svijet, a predivne zajedničke trenutke dijele sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca