Alarmirala policiju

Ukraden kipić! Dobila Oscara za najbolju glumicu i ubrzo ostala bez njega

Frances McDormand (Foto: Getty) Frances McDormand (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Frances McDormand (FOTO: Getty) +0 Frances McDormand (Foto: Getty) Galerija

Kakva drskost. Frances McDormand osvojila je Oscara za najbolju glumicu zahvaljujući ulozu u filmu "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri".

Izvanredna glumica Frances McDormand dobila je Oscara za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u filmu "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". No, veselje je kratko trajalo. Naime, na partyju koji je upriličen poslije dodjele Oscara, Frances je ukraden njezin svježe dobiveni Oscar.

Pogledaj i ovo Frances McDormand Impresivne karijere! Slavna holivudska glumica stigla u Lijepu Našu, na otočiću pored Dubrovnika dočekao ju je i partner oskarovac

Tijekom zabave je nestao, što je glumica vrlo brzo shvatila. Srećom, losanđeleska policija brzo je reagirala pa je uhićen i drski kraljivac. 47-godišnji muškarac priveden je te mu je određena jamčevina od 20 tisuća dolara. "Fran i njezin Oscar su ponovno sretni zajedno i uživaju na burgeru", kratko je komentirao njezin glasnogovornik za USA Today.

Frances McDormand (FOTO: Getty) Frances McDormand (FOTO: Getty)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene