poznata od rođenja

Nasljedstvo od 11 milijuna dolara bacila je u vjetar, a majka joj po nalogu suda godinama nije smjela prići

Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Galerija

Frances Bean Cobain priznala je kako nikada nije imala dobru percepciju novca koji je naslijedila od svog oca Kurta Cobaina.

Kći neprežaljenog Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain, danas slavi 28. rođendan, a djevojka je naslijedila milijune nakon što je proslavila 18. rođendan. Imala je samo dvije godine kada je preminuo njezin otac, član kultnog benda Nirvana, a sav novac koji je zaradio i nakon smrti pripao je upravo njoj.

Frances dobiva oko 100.000 dolara mjesečno zahvaljujući autorskim pravima svog oca, no priznala je kako je živjela iznad svojih mogućnosti unatoč ogromnom bogatstvu te je potrošila čak 11 milijuna dolara u vjetar. Prošle je godine u intervjuu priznala kako se nije sredila sve dok 2016. godine nije odlučila prestati s drogama i alkoholom.

"Trebala sam ostati bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otrijeznila, nisam shvaćala da koliko god novca da imaš, ništa nije zauvijek", ispričala je. Dodala je kako je uvijek imala nerealnu sliku o svom nasljedstvu.

"Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osjećaj da je to novac nekog čovjeka kojeg nikada nisam upoznala, što i jest istina", iskrena je bila u intervjuu.

Frances Bean Cobain imala je teško djetinjstvo i zbog svoje majke Courtney Love. Prije 11 godina skrbništvo nad njom su dobile njezina baka Wendy O'Connor i Kimberly Cobain, sestra njezina oca. Love je po nalogu suda dobila i zabranu prilaska svojoj kćeri sve dok je maloljetna.

Prvi intervju dala je još kao 13-godišnja djevojčica, a od rođenja je pod svjetlima reflektora zbog slavnih roditelja. Danas ona upravlja pravima svog oca, a priznala je na razočaranje Nirvaninih fanova kako nije obožavatelj grungea te preferira novije glazbene žanrove.

Turbulentno joj je bilo i u ljubavnoj sferi. Za glazbenika Isaiaha Livu udala se 2014. godine, a dvije godine kasnije predala je papire za razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene