lavina reakcija

Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić i Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona Nina Moric (Foto: Getty) Nina Morić (FOTO: Facebook) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Galerija

Fabrizio Corona na Instagramu je objavio fotografije na kojima pozira u tangicama s 19-godišnjim sinom kojeg ima s Ninom Morić.

Talijanski "kralj paparazza" Fabrizio Corona domaćoj javnosti najpoznatiji je kao bivši suprug jedne od naših najuspješnijih manekenki Nine Morić.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa u novoj ljubavi Nakon turbulentne veze hvali se novim dečkom i otkriva kako provode vrijeme

Par je zajedno dobio sina Carlosa Mariu kojemu je danas 19 godina, a njegov ga je otac na Instagramu pohvalio kako je "postao velik" uz fotku koja je izazvala zgražanje.

Otac i sin pozirali su u bazenu u tangicama, a ispod fotke su se nanizali negativni komentari na račun neukusnog opisa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal)

"Jadan mladić", "On je narastao, ali ti si bio i ostao budala", "Zašto se rugaš sinu?", "Nemam riječi na ovo", neke su od primjedbi koje je Corona dobio.

Inače, on i Nina su zbog svoje burne veze godinama punili novinske stupce, a zbog sina su danas ostali u korektnim odnosima.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala "Fabrizio" u srcu, no nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodriguez, prekrila je njegovo ime i ispod tetovirala ime sina. I Corona je nekoć imao tetovažu s njezinim imenom, no nakon razvoda ga je također prekrio.

Nina, koja je ostala živjeti u Italiji, bila je i u burnoj vezi s 12 godina mlađim manekenom Luigijem Marijem Favolosom, a ona ga je nakon prekida optužila za obiteljsko nasilje i rekla da joj je udario sina.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život +3 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo ne može biti sretniji zbog lijepih vijesti: "Ispunio sam sebi najveću rođendansku želju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene