Ostali su dobri

Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Joan Smalls (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Caitlin Beadles (Foto: Instagram) Caitlin Beadles (Foto: Instagram) Caitlin Beadles (Foto: Instagram) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) +0 Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Galerija

Justin Bieber i Hailey Baldwin vjenčali su se drugi put pred obitelji i prijateljima.

Nakon nekoliko odgađanja i podužeg čekanja nekadašnja tinejdžerska zvijezda Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin još jednom su izmijenili bračne zavjete, i to drugi put u samo godinu dana.

Pogledaj i ovo Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Konačno! Lokacija još uvijek nije poznata: Bieber i Hailey poslali pozivnice za vjenčanje koje je obavijeno velom tajne

I dok su se golupčići prošle godine vjenčali na tajnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici u New Yorku, ovoga puta "da" su izgovorili pred nešto više od 150 gostiju. Među uzvanicima bilo je i mnogo slavnih faca, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

Par je zavjete razmijenio na religioznoj ceremoniji u kapelici koja se nalazi u sklopu luksuznog hotela s pet zvjezdica Montage Palmetto Bluff u Južnoj Kaliforniji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Posebnu pozornost privukla je minijaturna vjenčanica plavokose mladenke koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge, ali i dekolte te ramena, dok su njezine bijele sandale na visoku petu bile ukrašene mašnama od tila.

Justin je istovremeno blistao u bijeloj košulji i crnim elegantnim hlačama, komadima koje inače ne nosi, a doista bi trebao.

Slavne prijateljice mladenke manekenke pomno su se uredile za taj dan, a sve su uskočile u haljine koje su istaknule njihove vitke linije.

No jedna je nepoznata gošća privukla puno pažnje, a radi se o Justinovoj prvoj djevojci Caitlin Beadles. Ona je na vjenčanje stigla u pratnji brata Christiana, koji je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s no other love like the love for a sister. 💘 - Non c’è altro amore come l’amore per una sorella. 💘 #beautifulcreatures #christianbeadles #caitlinbeadles #brotherandsister

A post shared by CB Italian Updates 💝 (@christian_beadles_updates) on

Naravno, njegova najpoznatija bivša cura i velika ljubav s kojom je imao turbulentni odnos nekoliko godina, pjevačica Selena Gomez, nije nazočila glamuroznom slavlju, a zbog prvog vjenčanja svog bivšeg dečka imala je živčani slom.

Kako je izgledalo tajanstveno vjenčanje o kojem se brujalo mjesecima, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene