Kolinda Grabar-Kitarović prije 15 godina je bila ministrica u HDZ-ovoj vladi koju je vodio Ivo Sanader.

Galerija


Kolinda Grabar-Kitarović (52) bila je hrvatska predsjednica od 2015. do 2020., a na političkoj sceni se pojavila mnogo ranije. 

Vezani članci Ornela Vištica Nevjerojatna transformacija: Naša glumica postala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović! Branka Pavošević Bivša šefica računovodstva HDZ-a na suđenju za Fimi mediju: "Moje ranije izjave u USKOK-u bile su izrečene pod pritiskom na mene i moju obitelj"

Naime, 2005. je postala ministrica vanjskih poslova i europskih integracija u HDZ-ovoj vladi na čijem je čelu bio Ivo Sanader. Kolinda je, kako pokazuje arhivske fotografije, tada izgledala drukčije nego posljednjih godina u predsjedničkoj ulozi. 

Imala je plavu kosu, no tamnije nijanse nego sada kada je platinasta plavuša. Usto je često nosila raspuštenu kosu dok se zadnjih godina nerijetko pojavljuje s punđom. Vidi se i kako je Grabar-Kitarović nekada koristila manje šminke i prakticirala prirodniji izgled, ali i razlike u figuri. 

Inače, bivše je predsjednica prošlog mjeseca podvrgnuta operacijskom zahvatu kojim se olakšava pritisak diska na korijene živaca, odnosno leđnu moždinu

Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

Umro od koronavirusa, a bio je uvjeren da ne postoji: Tužnu vijest potvrdila njegova supruga