Bio je tada top tema!

Ovo su fotografije bivšeg ministra Zdravka Marića koje su izazvale pravu pomutnju tijekom njegova mandata!

Zdravko i Nataša Marić Zdravko i Nataša Marić Luka Stanzl/Pixsell 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Nataša Marić +0 Zdravko Marić - 3 Galerija

Zdravko Marić dao je ostavku na mjestu ministra financija u Vladi RH, a mi smo se prisjetili fotografija kojima je tijekom mandata mamio uzdahe žena.

Vijest o ostavci Zdravka Marića na mjestu ministra financija je top tema u domaćim medijima, a on je tijekom šest godina mandata stekao i status miljenika žena.

Pogledaj i ovo showbuzz "sačuvat ću ovu fotografiju" Ministar Marić postao hit u svijetu, za sve je kriva majica koja je istaknula njegove mišiće, pogledajte urnebesne komentare!

Svi se još dobro sjećaju njegovih fotografija s cijepljenja protiv koronavirusa u siječnju prošle godine, na kojem se pojavio u uskoj bijeloj majici i bicepsima izazvao pravu pomutnju.

Marićeve fotke tada su obišle Hrvatsku, ali i svijet, a na društvenim mrežama nizali su se komentari na račun njegova isklesanog tijela.

Da je sportski tip, jasno govore i njegove fotke iz prošlosti koje odaju da ima i istrenirane noge, kao i da mu nijedan sport nije stran.

Bivši ministar odmalena je trenirao košarku i tenis, koji su mu i danas omiljeni hobiji, a pokazao je da je vješt i u nogometu te je trčao maraton, pa ne iznenađuje da je u tako dobroj formi.

No unatoč velikom broju obožavateljica koje je stekao tijekom mandata, on je vjeran samo svojoj supruzi Nataši Marić, s kojom ima dvoje djece, sina i kćer.

Par se poznaje još od srednje škole, no ljubav je planula tek nakon dugogodišnjeg prijateljstva. Nataša se ne voli eksponirati, pa smo je rijetko imali priliku vidjeti, ali čini se da je ljubav prema sportu jedna od stvari koja ih je povezala jer su skupa snimljeni na nekoliko sportskih događanja.

Kako izgleda gospođa Marić, pogledajte u našoj galeriji, a tamo se možete prisjetiti i fotografija bivšeg ministra koje su podigle najviše prašine.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput uskladila se sa suprugom i sinom za novu zajedničku fotku, a zna se tko je privukao najviše pažnje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene