Polugola šetnja

Ronaldo se oporavio od korone i pokazao isklesano tijelo, pored terena uhvaćen samo u boksericama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo u nedjelju se vratio na nogometni teren nakon što je prebolio koronavirus. Fotografi su ga tako uhvatili i dok se presvlačio, a pokazao je svoju isklesanu figuru.

"Cristiano se vratio", slavodobitno je u nedjelju popularni nogometaš Cristiano Ronaldo objavio prije nego što je zaigrao za svoj klub Juventus nakon što je prebolio koronavirus, zbog kojeg nekoliko tjedana nije igrao.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Odmah se proslavio i s nekoliko golova, no nekima je najviše za oko zapela njegova isklesana figura.

Naime, Ronalda su fotografi uhvatili samo u gaćama dok se na klupi Juventusa pripremao za izlazak na nogometni teren. Dok se presvlačio, nije ni trepnuo, a brojne su djevojke na društvenim mrežama komentirale kako je njegova Georgina zaista prava sretnica.

I dok zbog figure Cristiana Ronalda brojnim djevojkama preskače srce, njegova partnerica Georgina Rodriguez mami poglede svojom bujnom pojavom. Na Instagramu često dijeli fotke zbog kojih dobiva pohvale na račun izgleda, ali i divljenje odabranika svoga srca.

Dok je Ronaldo ležao u izolaciji zaražen koronavirusom, Georgina mu je na društvenim mrežama pisala romantične poruke te mu govorila da će uvijek biti uz njega.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) +0 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Celebrity Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene