Nakon što je snimio zaručničke fotografije kraljevskog para, Alexi Lubomirski zaslužan je i za one službene s vjenčanja princa Harryja i Meghan. Slavni fotograf sada je otkrio i kako su one nastale.

Galerija


Samo dva dana nakon što su izrekli sudbonosno ''da'', Meghan Markle i princ Harry javnosti su predstavili i službene fotografije s kraljevskog vjenčanja. Čast da ovjekovječi njihove najljepše trenutke dobio je slavni fotograf Alexi Lubomirski.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Pixsell)
Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI)

Vezani članci Thomas Markle (Foto: Profimedia) Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo'' George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Fotografije su prvo objavljene na službenoj stranici kraljevske palače, ali i sam fotograf podijelio ih je na svojim službenim profilima. Dvije su s obitelji, a na trećoj crno-bijeloj nalaze se presretni mladenci.

Lubomirski je sada otkrio i što se krije iza fotografije na kojoj Meghan i Harry poziraju sami.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Pixsell)
Meghan Markle (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

''Nakon što smo snimili obiteljske fotografije, krenuli smo prema prvoj proslavi. Budući da je sve bilo dobro organizirano, imali smo valjda tri i pol minute da nešto snimimo. Zamolio sa ih da odemo prema ružičnjaku i to je bilo to. Jedan od onih čarobnih trenutaka kad ste fotograf i sve sjedne na svoje mjesto. Njih dvoje zaljubljeno su šetali po vrtu, ja sam fotografirao, a onda sam im rekao da je vrijeme da krenemo, ali i da prije toga sjednu na stepenice. Poslušali su me i za to vrijeme su se smijali na račun toga koliko su već umorni i iscrpljeni te da su sretni jer je sve gotovo. I tako je nastala ta predivna footgrafija'', otkrio je Lubomirski.

Dodao je da je već u tom trenutku znao da je snimio nešto posebno, ali koliko je slika fantastična, shvatio je tek kad je došao u hotel.

Lubomirski je zaslužan i za zaručničke fotografije kraljevskog para.

''Bio sam jako sretan'', zaključio je.