Birajte fotku tjedna! (18+)

Fotke tjedna iz Hollywooda: Od odrezanog prsta do Ririne guze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeese James pokazao je svoj odrezani prst, a Rihanna guzu. U golišavom izdanju pozirala je i Victoria Beckham, a tu je i Kim sa svojim trudničkim tegobama te Tori Spelling s neobičnim ljubimcem!

Poznate osobe spadaju u skupinu onih koji imaju najviše prijatelja, ali i koji privlače najviše pažnje na Twitteru. Tako često možemo naići na golišave uratke, zaviriti u njihov intimni život, ali i vidjeti neke bizarne stvari.

Pogledaj i ovo Tori Spelling i Dean McDermott prelomila je Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

Stoga smo vam danas pripremili Top 5 slika koje su obilježile tjedan na Twitteru.

Fotku tjedna ima:

  • Jesse James
  • Kim Kardashian
  • Tori Spelling
  • Rihanna
  • Victoria Beckham

Ukupno glasova:



>> Obiteljski portret Kardashianovih: Pretjerali s Photoshopom?

1. Glumac Jesse James tijekom tjedna doživio je nesreću te si odrezao vrh prsta! Jesse je to pokazao i svojim prijateljima objavivši sliku koja nije baš za svačije oči. (Slika u galeriji)

2. Kim Kardashian privlači pažnju gdje god da se pojavi i što god da napravi, a i sama je sklona objavljivati detalje i pikanterije z svog života. Tako je trudnica tijekom tjedna objavila fotku svojih usnica i napisala: 'Moje trudničke usne su izvan kontrole!'

3. Nekadašnja TV zvijezda, a danas majka i kućanica, Tori Spelling ostala je pod povećalom javnosti. Djelomično zbog toga što putem Twittera često objavljuje zanimljive fotke. Jedna od njih svakako je slika na kojoj pozira pored svog 'ljubimca', ogromnog guštera Pedra.

4. Od svih guza koje su osvanule ovog tjedna na internetu, Rihannina je postala najpopularnija. Nije ni čudo kad ova nauljena ljepotica svojim stasom, ali i glasom oduševljava milijune. 

5. Nekad pjevačica, a danas dizajnerica, Victoria Beckham objavila je netipično izdanje za sebe. Posh je na Twitteru pozirala u dnjem rublju i ogrtaču na srca dok su je uređivale pomoćnice. Da, majka četvero djece i dalje izgleda sjajno!

Pomozite nam da odabremo fotku tjedna te glasajte u anketi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene