Pogledajte galeriju!

Fotke koje su obilježile tjedan: Od golišave Miley do zločeste Riri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna već neko vrijeme objavljuje svoje 'zločeste' fotke, a ovo je samo još jedna u nizu! Među fotkama tjedna nalaze se i one Kim Kardashian, Emme Roberts i Miley Cyrus.

'Vladarice' ovotjednog Twittera svakako su Miley Cyrus i Rihanna koje su objavljivale svoje fotke kojima su 'golicale' maštu brojnim fanovima.

Tko ima fotku tjedna?

  • Miley Cyrus
  • Rihanna
  • Emma Roberts
  • Kim Kardashian

Ukupno glasova:



>> Fotke koje su obilježile tjedan u svijetu slavnih!

Pogledaj i ovo Miley Cyrus postala viralni hit Pojavila se polugola, ali svi pričaju o njezinoj frizuri: ''Je li ovo Kurt Russell? Što joj se dogodilo s kosom?''

1. Tako je Miley Cyrus objavila svoju fotku u seksi izdanju koja je digla puuuno prašine, a šuška se kako je to napravila samo zato jer joj se bivši pridružio Twitter zajednici.

2. Rihanna već neko vrijeme objavljuje svoje 'zločeste' fotke, a ovo je samo još jedna u nizu! No, to ne znači da ne spada u fotke tjedna - bizarnim poziranjem u stilu 'nije me briga' pokazujući srednji prst prema kameri, Riri je još jednom došla u centar pažnje.

3. Osim Riri i Miley, zanimljivi uradak na Twitteru imala je i Kim Kardashian sa svojim (ne)slavnim 'duck faceom' - fotka koju jednostavno MORATE vidjeti da biste je doživjeli!

4. Lijepa Emma Roberts pak je šokirala svoje fanove ovotjednom fotografijom. Naime, IZGUBILA je umetke za kosu, a kako to izgleda, ako već niste vidjeli, pogledajte u galeriji!

Tko po vama ima fotku tjedna? GLASAJTE u našoj ANKETI!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene