Iako nisu živi, oni još uvijek zarađuju puno novca.


Forbes je objavio listu najbogatijih slavnih ličnosti koji zarađuju iako nisu živi. Kralj koji je zasjeo na vrh liste je jedinstveni Michael Jackson. Njegova zarada tijekom 2016. godine iznosi nevjerojatnih 825 milijuna dolara. Forbes je objasnio kako je Michael na vrhu liste, između ostalog, zbog prodaje glazbe i  prihoda koje nosi polovica udjela u izdavačkoj kući Sony koja potpisuje izvođače poput Beatlesa, Taylor Swift i Lady Gage.

Vezani članci Kylie Jenner Najslavnija reality obitelj pred najvećom krizom: Mladoj Kylie prijeti boravak iza rešetaka, vladaju bijes i panika? Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Neki su smiješni, drugi su tragični: Tko je spavao s bratom, a za koju glumicu se šuška da je rođena kao muško?

No, kralj popa nije jedini koji je masno zaradio. Iza kralja popa smjestio se Charles Schulz , tvorac legendarnog romana Peanuts, koji je također dobio svoj dio kolača. Zaradio je 48 milijuna dolara, te se tako našao odmah iza Jackona. Na treće mjesto zasjeo je Arnold Palmer, legendarni igrač golfa koji je preminuo u 87. godini života ove godine. Njegova zarada penje se do 40 milijuna dolara. Elvis Presley rangiran je na četvrtom mjestu sa zaradom od 27 milijuna dolara, a iza njega slijedi Prince, koji je preminuo u travnju ove godine, s 25 milijuna dolara te Bob Marley. Na zadnjem mjestu liste našla se legendarna Elizabeth Taylor.

Poredak Forbesove liste preminulih zvijezda koje su najviše zaradile 2016. godine:

1. Michael Jackson - 825 millijuna dolara

2. Charles Schulz - 48 millijuna dolara

3. Arnold Palmer - 40 millijuna dolara

4. Elvis Presley - 27 millijuna dolara

5. Prince - 25 millijuna dolara

6. Bob Marley - 21 millijuna dolara

7. Theador Geiel "Dr. Seuss" - 20 millijuna dolara

8. John Lennon - 12 millijuna dolara

9. Albert Einstein - 11,5 millijuna dolara

10. Bettie Page - 11 millijuna dolara