Čisti luksuz

Najraskošnija svadba ikad: Oženio se sin jedne od najbogatijih žena svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Folorunsho Alakija jedna je od najbogatijih žena svijeta čije se bogatstvo procjenjuje na više od dvije milijarde dolara.

Folorunsho Alakija jedna je od najbogatijih žena svijeta pa ne čudi da je vjenčanje njezina sina Folarina bilo jedno od najraskošnijih koje je svijet ikad vidio. Folarino je oženio iransku ljepoticu Nazanin Jafarin u palači Blenheim u Oxfordshireu, a procjenjuje se da je na vjenčanje potrošeno nešto više od šest milijuna dolara. Sala je bila ukrašena s čak milijun bijelih ruža, raskošna je torta također bila ukrašena stotinama ukrasnih bijelih ruža, a goste je zabavljao Robin Thicke koji je za nastup dobio oko 190 tisuća dolara. Na mramorni pod ugravirali su svoje inicijale u zlatu, što ih je koštalo oko 250 tisuća dolara. Gosti su uživali u najukusnijim delicijama poput tartufa, pačjih jaja, bijelih šparoga, jestivog cvijeća i šampanjca. 

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Obitelj je rodbini i prijateljima iz njihove rodne Nigerije platila put te osigurala smještaj, a isti tretman imao je i Robin Thicke kojem su platili put iz SAD-a. Folorunsho Alakija bogatstvo je stekla na naftnim poljima, a Forbes ju je proglasio 14. najbogatijom ženom u Africi te najbogatijom ženom u Nigeriji. Na listi najmoćnijih žena svijeta nalazi se na 80. mjestu.

Mladenka Nazanin kći je bogatog poduzetnika iranskog porijekla, a javnosti je poznata po kratkoj vezi s bratom Kim Kardashian Robom. Folarino je već ranije bio oženjen te iz tog braka ima kćer, no supruga mu je preminula od raka prije šest godina. 

 

Congratulations to the now Mr & Mrs Alakija

 

#weddingofthecentury #weloveournaza #flowers @jeffleatham

A post shared by Joanna Thomson (@jo.thomson) on

 

#weddingofthecentury #weloveournaza #nazandflo

A post shared by Joanna Thomson (@jo.thomson) on

 

This wedding giving me all types of life #NazaAndFlo

A post shared by Temi Otedola (@jtofashion) on

 

#FloandNaza

A post shared by Temi Otedola (@jtofashion) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene