Boksač Floyd Mayweather tvrdi da nije zaprosio svoju djevojku Annu Monroe nakon što je ona potaknula glasine o zarukama fotografijom na Instagramu na kojoj je pokazala zaručnički prsten

Galerija


Boksački šampion Floyd Mayweather (43) našao se u središtu pozornosti zbog navodnih zaruka s djevojkom Annom Monroe (29).

Samo nekoliko tjedana nakon što se u javnosti doznalo za njihovu vezu, Anna, koja radi kao striptizeta u sportaševom klubu Girl Collection u Las Vegasu, na svojem je Instagramu pokazala prsten s golemim dijamantom za koji su mnogi zaključili da je zaručnički.

Vijest o zarukama potvrdio je i izvor blizak paru za Daily Mail.

"Ispočetka nije htio da javnost sazna za to, ali kada ju je zaprosio u nedjelju, Anna je obavijestila svoju obitelj i prijatelje da se udaje i da želi ove godine dobiti dijete s Floydom", kazao je izvor.

No sada se o svemu oglasio i boksač koji je na svojem Instagramu jasno dao do znanja da nije zaprosio svoju djevojku i da su vijesti o zarukama lažne.

"Nisam zaručen i nisam nikad bio ni zaručen ni oženjen, sve su to samo glasine i laži", napisao je Mayweather nakon čega je odbio išta više komentirati za medije.

Iako se o njihovoj vezi ne zna još puno, vjeruje se da su boksač i striptizeta hodali mjesecima prije nego je javnost doznala da su par na Silvestrovo 2020. godine. Zajedno su 2018. bili i na odmoru u Grčkoj ni tada su navodno još bili samo prijatelji.

Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!