Plesna skupina Flash Dance Unit u daljnje natjecanje je prošla jednoglasnom odlukom žirija i pritom poslala važnu poruku.

Galerija


Riječku plesnu skupinu Flash Dance Unit čine djeca od 9 do 12 godina i plešu uglavnom hip-hop. Njima je ples život, zabava, prijateljstvo, samopouzdanje. Pokretom prenose ljubav i komuniciraju neke društvene pojave poput otuđenosti.

Vezani članci Martina Tomčić - 2 Tužna i uznemirena Martina Tomčić više ne može šutjeti: "Danima mi rida na telefon" Martin Kutnar (Foto: PR) Talentirani harmonikaš koji se proslavio u "Supertalentu" ima novu izvedbu koja ostavlja bez daha

Točnije, kažu da svojim plesom pokušavaju postići toleranciju, ljubav, razumijevanje i empatiju prema drugim bićima. Njihova koreografija nije imala posebnu temu, ali su ju odabrali zato što su zaključili da će s njom rasturiti. 

"Iako smo mi plesna skupina, nama je ipak težnja da ih ipak uvedemo u svijet da budu zdrava, odgovorna, savjesna ljudska bića, iako su oni još uvijek djeca. Na djeci svijet ostaje, a ako im mi usadimo nekakva značenja koja će se nekad u budućnosti negdje odraziti, onda smo napravili dobru stvar", rekla je voditeljica grupe.

Da su rasturile, svjedoče i komentari članova žirija.

"Kako ste sigurno ušle, sigurno ste i nastavile. Jako ste dobre, baš ste super, čestitam", rekao im je Janko.

Martinin komentar ih je ganuo do suza.

"Ja mislim da ste vi novi hit", rekla im je i rasplakala djevojke, a Maja im je poručila da su jako slatke i da imaju jednog novog fana - nju samu.

Žiri na kraju njihova nastupa nije puno razmišljao, već ih je poslao u daljnje natjecanje s četiri da!

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča