Fani Stipković i Iva Šarić imaju nekih sličnosti kada je u pitanju fizički izgled.

Galerija


Bivša manekenka, a danas voditeljica izgleda zanosno i bez trunke šminke.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera Grada Zagreba Sandra Šikić upozorila: "U Zagrebu 2043 slučaja čekaju epidemiološku obradu. Moramo mijenjati strategiju praćenja epidemije" Oštećene zgrade nakon potresa u Zagrebu - 4 Nakon potresa, u Zagrebu s oštećenih zgrada padaju cigle: "S krova je sletio komad. Tresla sam se i plakala. A u blizini su tri škole"

Radi se o 36-godišnjoj Fani Stipković koja trenutačno boravi u rodnoj Hrvatskoj, iako već godinama živi te gradi uspješnu karijeru u Španjolskoj.

A kad ne radi, bivša menekenka prava je ovisnica o fitnessu, točnije CrossFitu, koji ju je poprilično izdefinirao. Fani tako često na Instagramu dijeli objave iz teretane, a tisuće obožavatelja divi se njezinoj snazi i upornosti.

Posljednjih dana, plavokosa ljepotica se nalazi u Zagrebu, no ne zaboravlja na aktivni život. Tako je u Instagram pričama nedavno podijelila fotografiju na kojoj bez trunke šminke šeće Jarunom, a u jednom od prošlih intervjua otkrila je kako si najbolje izgleda upravo u potpuno prirodnom izdanju.

I doista, Fani i bez trunke make up-a izgleda fantastično, a na fotografiji nas je još jednom neodoljivo podsjetila na još jednu domaću ljepoticu i kolegicu, manekenku Ivu Šarić.

Kolika je sličnost, uvjerite se u našoj galeriji. 

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Domaćem paru nije presudila razlika od 30 godina, no nešto jest. Ipak, danas su bliski prijatelji