Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepa Argentinka pokazala je nesvakidašnji talent za jednu manekenku.


Argentinka Fiorella Castillo svojim je skrivenim talentom postala prava senzacija ljepšeg spola na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Lijepa je Argentinka pokazala svoje nogometne vještine na plaži Ipanema u Rio de Janeiru.

Vezani članci Slika nije dostupna SUSJEDI SVJEDOČE 'To je bila neka budala, psihopat. Da smo ga vidjeli, bacili bi ga u more' Slika nije dostupna Ima li itko u Brazilu da ne rastura s loptom? Pogledajte što zna ovaj 'pasinho'

Nakon što je pred kamerama spretno prebacivala loptu s jedne noge na drugu, izazvala je čak 800 muškaraca da je nadmaše u duljini držanja lopte u zraku, no niti jedan nije uspio biti bolji,piše Daily Mail.

VIDEO Tko je ne bi poželio: Slavna ljepotica tehnicira kao od šale

'Sviđa mi se sve ovo, prije svega zato što sam na Ipanemi i u Brazilu koji je prelijep. Nadmetati se protiv 800 muškaraca i pobijediti ih sve veliko je zadovoljstvo za mene, vratit ću se kući jako sretna. Tko god me želi pobijediti, dobrodošao je', izjavila je.

No, Fiorella ima novi cilj - izazvati najboljeg nogometaša među sunarodnjacima, Lea Messija.

'Bih li dobila Messija? Naravno! Sigurno sam bolja od njega u tehniciranju, čak i u štiklama. Mislim da bi u kopačkama bio dobar dvoboj'rekla je Fiorella Castillo koja je nakon Rija krenula put São Paula, gdje Argentina igra protiv Švicarske u osmini finala SP-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook