Najpopularnij televizijski show u Hrvatskoj "Tvoje lice zvuči poznato" približava se kraju. Za nekoliko dana gledamo finalnu emisiju, u kojoj nas očekuje napeta borba

Galerija


Trinaesta, finalna emisija najzabavnijeg showa u Hrvatskoj ove će nedjelje odgovoriti na pitanje tko je pobjednik pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Vezani članci Maja Šuput Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini Saša Lozar osma emisija TLZP - 4 Pogledajte koga je to zbog Saše uhvatila trema i zašto su mu poručili da on uopće nije s ove planete!

Jedna od natjecatelja koja je primila najviše komplimenata od žirija ove sezone jest Katarina Baban, koja kaže kako joj je ovo iskustvo pomoglo za suzbijanje treme. "Show mi je dobro došao za podizanje samopouzdanja i sad se još sigurnije osjećam na sceni", istaknula je Katarina. "Glas mi je dosta napredovao, a i dosta sam se naplesala tijekom sezone", dodala je. "Posebno ću pamtiti transformacije u Jasona Derula i Rihannu", izdvojila je Katarina. U finalu joj je gljiva dodijelila transformaciju u pop-ikonu Britney Spears.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)
Katarina Baban (Foto: Nova TV) Foto: Nova TV

Paola Valić Bekić veliko je iznenađenje ovoga showa, a kaže kako je ovo iskustvo projekt njezina života. “Mislim da sam iščupala iz sebe neke skrivene talente“, kazala je. “Prve tri ili četiri emisije se ni ne sjećam, a sa Sijom je krenula moja uzlazna putanja“, prisjetila se i dodala kako joj je najteže bilo usklađivati pokrete s glazbom i transformirati se u muške likove. “Samu sebe sam ugodno iznenadila i jako sam ponosna zbog svega ovog. Ovo je bilo iskustvo koje ću pamtiti i pričati unucima“, izjavila je. U finalnoj emisiji gledatelji će Paolu moći vidjeti u ulozi Celine Dion.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)
Paola Valić Bekić (Foto: Nova TV) Foto: Nova TV

Rezimirajući sezonu, Maja Bajamić kaže kako je izrazito sretna i ponosna što je došla do finalne emisije. ”Ovaj show mi je omogućio priliku da pokažem što sam dosad naučila“, ističe. “Prošla sam sito i rešeto u showu“, kaže Maja koja je ove sezone u čak tri emisije odnijela pobjedu. “Najteži zadatak bila mi je Danijela Martinović jer smo totalno različite“, izjavila je Maja, koja će se na pozornici u finalu pojaviti kao Catherine Zeta Jones u mjuziklu Chicago.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)
Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)

Amel Ćurić, jedini muškarac u finalu, kaže kako bi svoje iskustvo svakako ponovio. “Sudjelovao sam u više različitih showova, ali ovo je definitivno najteži“, priznaje i kaže kako u nekim trenucima nije bio zadovoljan ocjenama žirija. “Sigurno da su mi jedni od najdražih nastupa oni u kojima sam pobijedio, Josipa Lisac i Kićo Slabinac, a najteže mi se bilo popeti na štikle“, govori Amel osvrćući se na čitavu sezonu. “Tko god kaže da mu je svejedno je li u finalu, taj laže“, iskreno kaže. U finalnoj će se emisiji Amel transformirati u pobjednika zagrebačkog Eurosonga 1990., Tota Cutugna.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)
Amel Ćurić (Foto: PR) Foto: PR

U revijalnom dijelu večeri nastupit će ostali natjecatelji koji nisu ušli u finale, ali u parovima, pa će tako Matko Knešaurek i Ana Vilenica nastupiti kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez. ”Ja sam temperamentan čovjek i imam vrlo kratak fitilj. Imam dvije lijeve što se tiče plesa“, istaknuo je Matko koji kaže kako je zadovoljan jer je uspio otpjevati Freddieja Mercuryja, Genea Kellyja i Lionela Richieja. S druge strane, Ana kaže kako je najviše voljela pjesme u kojima je mogla plesati. “Ono s čim sam se najviše borila je ta blentava trema, ali naučila sam da se štošta toga može u životu“, zaključila je Ana.

Davor Dretar Drele i Damir Poljičak u finalu će nakratko postati Doris Dragović i Mladen Bodalec. Iako nije došao do finalne emisije, Drele kaže kako je ponosan na svaki svoj nastup. “Ovo je za mene bio jedan od najzahtjevnijih i najzabavnijih doživljaja u mom životu“, kazao je. “Nisam nikad imao srama, ali i ono malo što sam imao potpuno je nestalo ovdje“, zaključio je Drele. Poljičak je rekao kako je dosta naučio tijekom sudjelovanja u showu. “Imao sam raznolike kombinacije, od dubokog Alkina tona do nenormalnih visina Mariah Carey“, osvrnuo se na sezonu Damir, koji će u nedjeljnoj emisiji prvi put komentirati svoj odnos s članicom žirija Nives Celzijus.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Tko će odnijeti pobjedu u petoj sezoni zabavno-glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ne propustite pogledati ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV!