Ovogodišnje finale održava se u Malom Lošinju na Kvarneru.

Galerija


Predstavljamo vam 14 finalistica Miss Hrvatske 2019. godine.

Vezani članci Sandi Cenov (Foto: IN Magazin) Domaćeg glazbenika nekad su nazivali "otrovom za misice", no njegovo srce posljednjih godina ima samo jedna Misice (Foto: sadanduselses.com) Od Miss krumpira do Miss kobase: Prošlost je puna čudnih izbora ljepote

Koja od njih će uzeti titulu najljepše Hrvatice saznat ćemo 31. kolovoza 2019.

Ovogodišnje finale održava se u Malom Lošinju na Kvarneru, a domaćin je Lošinj Hotels and Vilas.

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije. Kao i svake godine Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je napraviti projekt te povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će biti i predstavljene djevojke u svojim beauty razglednicama.

Ovogodišnje finalistice su : Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.

Kako je ljeto u punom tijekom finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima dizajnera Zorana Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.

Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno suradjđuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju.

Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu prepuni boja, uzoraka u pomalo retro stilu i svaki je drugačiji i unikatan baš kao što su i same natjecateljice.

Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša